خدمات اتوبوسرانی فردیس تا ۱۰ روز رایگان شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۰۸۹۲۶
در گفت‌وگو با SNN TV:

خدمات اتوبوسرانی فردیس تا ۱۰ روز رایگان شد

رئیس سازمان مدیریت حمل ونقل بار و مسافر شهرداری فردیس گفت: به مناسبت فرا رسیدن سال تحصیلی جدید استفاده از ناوگان اتوبوسرانی شهرداری فردیس با موافقت شورای اسلامی شهر در دهه اول مهر رایگان شد

خدمات اتوبوسرانی فردیس تا ۱۰ روز رایگان شد

علی پیری جابری در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تبریک آغاز سال تحصیلی جدید گفت: بازگشایی مدارس از جمله رویداد‌هایی است که مدیریت شهری و دستگاه‌های اجرایی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و نیازمند برنامه‌ریزی ویژه است.

وی افزود: سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری فردیس هر ساله اقدامات خاصی را برای بازگشایی مدارس در دستور کار قرار می‌دهد که محور اصلی آن، حمل و نقل دانش‌آموزان است.

رئیس سازمان حمل و نقل، بار و مسافر شهرداری فردیس عنوان کرد: در ساعات اوج سفر‌های تحصیلی خطوط اتوبوسرانی تقویت شده و با فواصل زمانی کوتاه‌تر سرویس‌دهی می‌کنند تا دانش‌آموزان و دانشجویان بتوانند با سهولت و ایمنی بیشتری به مدارس و دانشگاه‌ها برسند.

پیری جابری با تأکید بر اهمیت فرهنگ‌سازی استفاده از حمل و نقل عمومی، از والدین و دانش‌آموزان خواست با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و استفاده از سرویس‌های حمل و نقل عمومی ترافیک شهری را کاهش دهند و امنیت تردد در سطح شهر ارتقا یابد.

وی ادامه داد: شهرداری فردیس همچنین اعلام کرده است که برنامه‌های اطلاع‌رسانی گسترده‌ای از طریق پیامک شبکه‌های اجتماعی و ایستگاه‌های اتوبوس برای اطلاع‌رسانی به خانواده‌ها و دانش‌آموزان اجرا خواهد شد تا بهره‌مندی از خدمات رایگان و تقویت‌شده به حداکثر برسد.

پربازدیدترین آخرین اخبار